Despre noi

Strategie
 
Pe termen scurt si mediu, compania isi propune sa-si securizeze pozitie detinuta in peisajul comertului cu accesorii auto romanesc, pe termen lung urmarind ca SISTEME-NAVIGATIE sa ocupe o pozitie importanta in piata, in ceea ce priveste cota de piata, notorietatea si profitabilitatea.
Gasim permanent solutii de imbunatatire a relatiei noastre cu clientii, carora le oferim constant produse si marci noi, convenienta si servicii de calitate, tehnologie si accesibilitate,elemente care ne diferentiaza pe piata de profil din Romania. SISTEME-NAVIGATIE pozitionam clientii in centrul preocuparilor noastre si facem eforturi sustinute a le oferi, o experienta de cumparare complexa si tot ce au nevoie pentru confortul din autoturism.
 
Valori
 
SERIOZITATE
- Tratam lucrurile cu daruire, sinceritate, implicare, constiinciozitate. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi partenerii.
CORECTITUDINE
- Integritatea, etica, moralitatea si increderea ne caracterizeaza. Pentru ca ne respectam intotdeauna cuvantul.
AMBITIE
- Ne dorim succesul. Dar suntem constienti ca-l putem avea doar prin indrazneala si optimism.
- Ne mobilizam toata energia pentru a ne implini si avem puterea de a obtine ceea ce ne dorim. 
PERSEVERENTA
- Suntem hotarati si implicati in ceea ce facem. Muncim cu daruire si responsabilitate stiind ca doar astfel ne atingem scopul.
PERFORMANTA
- Exigentele nostre sunt ridicate si avem ambitia de a fi printre cei mai buni.
- Ne cunoastem valoarea si vrem sa fim recunoscuti pentru valoarea noastra. 
- Dar suntem realisti si stim ca succesul trebuie masurat la fiecare pas pe care il facem spre el.